O meni

Snaga je Znanje, Znanje je Snaga

Zovem se Branka Larsen i ja duboko verujem da se znanje množi deljenjem!!

Moja potreba da delim znanje potiče od ogromne zahvalnosti mom đotiš učitelju Pt. Sanđaj Rathu i 500-godišnjoj tradiciji đotišija kojoj pripadam.

Na prvo uvodno đotiš predavanje ušetala sam pre 18. godina, ruku pod ruku, sa par bliskih prijatelja. Tamo sam pronašla odgovore na pitanja koje nisam ni znala da imam, i pitanja za koja i dalje tražim odgovore! 

Zajedno sa odabranom grupom učenika iz celog sveta, postala sam sertifikovan učitelj naprednog đotiš kursa Đaimini Upadeša Sutre kao i Parašara đotiš programa. Trenutno pohađam kurseve Šiva Mahapurana & Mantra Šastra. 

 

Halil Džubran

A ja vam kažem da je život mrak, osim kad postoji žar, a svaki je žar slep, osim kad postoji znanje, a svako znanje je uzaludno, osim kad postoji rad, a svaki je rad prazan, ako nema ljubavi, a kad sa ljubavlju radite, tek onda se spajate sa drugima, sa sobom i sa Bogom.

zahvalnost Tradiciji

Moj iskren poklon, beskrajna zahvalnosti i molitve prostirem pred stopala Sri Acyutanande, Sri Jagannath Ratha, Sri Kashinath Ratha, i mog Đotiš Gurua Sri Sanjay Ratha.

Projekti

znanje se množi delenjem

Đotiš knjige

Želja da prevedem knjige mog učitelja rodila se iz jednog naizgled bezazlenog razgovora sa dragom Mirom. Za nju je jezička barijera značila prepreku u daljem učenju Đotiša. Prevodi su nastali kao poklon dragoj Miri, svim Mirama ali i kao moj način da vratim dug mom narodu… Do danas je prevedeno pet knjiga.

Đotiš Newsletter

Svakog ponedeljka šaljem email sa člancima, lekcijama ili pak korisnim linkovima iz oblasti Vedske astrologije & Duhovnosti. Svi su dobrodošli!!

Ako želite biti brzi, krenite sami. Ali ako želite stići daleko, koračajte u društvu

Preuzmite besplatno poglavlje!


Preuzmite poglavlje knjige tako što ćete uneti Vaše podatke u naznačena polja. 

Truths about the sun signs

Grab a sample!

Subscribe to receive a free sample chapter of the Book!